There’s nothing we love more than a big reveal. Who doesn’t love to see a fixer-upper transformed? Late last year, we told you all about an adaptive reuse project we were working on in Denver. We’re excited to share that the project is now complete, and Hyder Construction has moved into its new headquarters!

Low ceilings, maze-like corridors, top-heavy columns and dark stairwells gave the space a less-than-welcoming feel.
Hyder's vision of the building.
As you might recall, the building was in rough shape when Hyder acquired it from Amick Storage. Low ceilings, maze-like corridors, top-heavy columns and dark stairwells gave the space a less-than-welcoming feel. Ok, it was downright spooky.But from the moment we started this journey with Hyder, it was clear they had a vision for the building’s potential. Together, we collaborated on the design and construction to create a space that supports Hyder’s culture, celebrates their craft and preserves the unique sense of place that comes with working in a historic building.Connection was a big theme on this project – connecting team members across floors, supporting connections to nature and the urban environment, connecting employees to the Hyder brand, and connecting the building’s past to its present.
Hyder Construction StairwellWe added a large, beautiful open stair to provide the physical connection between floors, positioning it with the best view to connect employees to nature and encourage use throughout the day.
Rugged brick wall within the Hyder Construction spaceWe also kept a number of rugged mainstays original to the building, such as the exposed brick and ghost signs from legacy businesses that told a story of industry that resonated strongly with Hyder’s culture.
A lounge space in the Hyder Construction officeWe intentionally showed off new and historic construction techniques in the design, subtly reinforcing Hyder’s trade, and pulled all those diverse elements together with a cohesive color palette, finishes, soffit detail and decorative light fixtures repeated throughout.
The exterior of Hyder Construction's workspaceBoth the Hyder and Elsy teams were thrilled with the result!