Village Center Station

Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado After Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado Before Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado After Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado Before Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado After Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado Before Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado After Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado Before Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado Village Center Station, a portfolio Lobby project by Elsy Studios in Denver, Colorado Elsy Studios Denver Colorado Elsy Studios Commercial Interior Design

project specs

Greenwood Village, CO

Lobby

Client: KBS

1,800 SF

A Bright and Timeless Commercial Lobby Refresh

In today’s competitive marketplace, the experience a building owner creates can be a major differentiator to attract strong credit tenants. Recognizing the need for a fresh first impression, KBS and JLL engaged Elsy Studios to reimagine the 1,800-square-foot lobby of Village Center Station, a Class A office building in Greenwood Village. The renovation needed to be quick and cost-effective with limited disruption to existing tenants.

Having collaborated with KBS on previous projects, we understood their desire for an elegant, timeless aesthetic in their buildings. Working with existing features in the lobby, our design team drew on hospitality-inspired elements to maximize usability and visual interest.

Colorful sculptural art by Tommy Moss serves as the main focal point and helps bring movement into the space. New furniture groupings lit by elegant glass chandeliers create inviting areas for impromptu meetings. Large light pillars were replaced with sculptural planters, bringing the outside in. Updated paint and wallcovering pops against the existing dark wood paneling and millwork. New carpeting further complements the existing terrazzo flooring and its distinctive color scheme. The result is an efficient, impactful design that will stand the test of time.

Services provided

Pricing Plan, Schematic Design, Furniture Selection, Art Selection, Construction Documentation, Construction Administration